Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC ξεσήκωσαν την Καστοριά με Θρακιώτικους ρυθμούς! (Φωτογραφίες+video)

///

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC ήρθαν στην Καστοριά στο Prague Live Stage και ξεσήκωσαν το κοινό σε Θρακιώτικους ρυθμούς όπως μόνο αυτοί ξέρουν!
Ο κόσμος έδωσε το παρών και απόλαυσε μια φανταστική βραδιά!
Η μπάντα έγινε ένα με τον κόσμο και το χάρηκε, αφήνοντας υποσχέσεις για μελλοντικές εμφανίσεις στην πόλη μας.

Δίνουμε συγχαρητήρια στο Kastoria Live Overdose Events που έχει φέρει στην πόλη μας τόσο ωραίες μπάντες και μας ανεβάζει!!

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC είναι ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.

Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.

To ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.

Δημήτρης Σ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Διαγωνισμός για την μετατροπή του Δημαρχείου και του Παιδικού σταθμού Πρεσπών σε κτίρια σχεδόν μηδενικών εκπομπών

Επόμενο Άρθρο

Kυκλοφορία νέου βιβλίου “Όμηροι” του Καστοριανού Νικόλαου Κοτανίδη

Τελευταία από Εκδηλώσεις