Οι Δημ. Σύμβουλοι Βασίλειος Βελλίδης & ο Πέτρος Τόσκος για τις απευθείας αναθέσεις της Δημοτικής Αρχής

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μια νέας διαδικασίας σε σχέση με τις απευθείας αναθέσεις  που θέλει να ακολουθήσει η Δημοτική Αρχή.

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί δημόσια στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ότι, όταν προκύπτουν απευθείας αναθέσεις, εκτός εάν δεν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον, να γίνεται ανάρτηση στο site του Δήμου, για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι  να καταθέτουν οικονομικές πρόσφορες.

Επίσης γίναμε μάρτυρες και σε ένα ακόμα γεγονός το οποίο θα θέλαμε να καταγγείλουμε.

 Ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Λιανος σε παλαιότερη ανάθεση τόνιζε με στόμφο ότι οικονομικές προσφορές με εκπτώσεις 2 % και 3 % δεν καλύπτουν την Οικονομική Επιτροπή. Ξαφνικά εισηγήθηκε να γίνουν οι αναθέσεις χωρίς καμία έκπτωση και χωρίς κανένα όφελος για τους συνδημότες μας.

Γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα προς τον Αντιδήμαρχο και θα πρέπει να εξηγήσει τι συνετέλεσε και είχαμε μια τεράστια αλλαγή στάσης από συνεδρίαση σε συνεδρίαση.

Έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου, η Δημοτική Αρχή οφείλει κάποια στιγμή, να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, να μην αυτοδιαψεύδεται και να μην έχει αυτή την αλλοπρόσαλλη στάση συνεχώς.

Με τιμή

Βελλίδης Βασίλειος

Τόσκος Πέτρος

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Άργους Ορεστικού αύριο Παρασκευή 23/06/2017

Επόμενο Άρθρο

17,5 εκ. ευρώ για την αντιμετώπιση της φτώχειας έρχονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσω του ΤΕΒΑ

Τελευταία από Τοπικά Νέα