Οι Αϊ-Βασίληδες κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς ξαναχτυπούν (φωτο)

κατηγορία : Αθλητικά/Τοπικά Νέα από

Για μια ακόμα χρονιά οι κωπηλάτες και οι κωπηλάτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς επανέλαβαν χθές το έθιμο των Αϊ-Βασίληδων και πρόσφεραν στους πολυάριθμους επισκέπτες της πόλης της Καστοριάς ένα μοναδικό θέαμα. Με τις οκτακώπους του Ομίλου, κωπηλάτες και κωπηλάτριες ντυμένοι με τις στολές του Αϊ-Βασίλη, κωπηλάτησαν στα μοναδικά νερά της λίμνης της Καστοριάς, διασκεδάζοντας αφάνταστα τους πάντες, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Στη συνέχεια, η διοίκηση του Ομίλου, μαζί με τους αθλητές και τους προπονητές, συνοδεία μπάντας με χάλκινα, χαρακτηριστική για τα δρώμενα των ημερών των γιορτών στην Καστοριά, έψαλαν τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης. Ο κόσμος αγκάλιασε για μια ακόμα φορά την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, και το έθιμο πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Κλείνοντας την ημέρα, δε μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα το πατροπαράδοτο ψήσιμο και οι ευχές για καλή νέα χρονιά, γεμάτη από υγεία, ευτυχία κι επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και τους αθλητές του.

Χαρακτηριστικές και μάλλον συλλεκτικές, είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΝΟΚ