/

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της 42ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς (video συνέντευξη με τον απολογισμό)

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τα αποτελέσματα της 42ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς και για τον προγραμματισμό των νέων δράσεων, παραχώρησαν πρίν από λίγο, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας».

Οπως επισήμαναν όλοι τους, η 42η Διεθνής Εκθεση Γούνας Καστοριάς, σημείωσε τεράστια επιτυχία, τόσο σε οργάνωση, όσο και σε επισκεψιμότητα αλλά και σε δουλειές και ευχαρίστησαν όλους, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο, συνέβαλαν στην, κατά γενική ομολογία, πολύ μεγάλη επιτυχία της.

Ιδιαίτερα στάθηκαν στην πραγματοποίηση του GALA στο ιστορικό κέντρο της πόλης που άφησε άριστες εντυπώσεις, στην μεγάλη επιτυχία του workshop, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Εκθεσης αλλά και στην οργάνωση του 2ου Fur Shopping Festival που θα γίνει φέτος 3 – 5 Νοεμβρίου με το ενδιαφέρον των εκθετών για την συμμετοχή τους σ’ αυτό, να είναι από τώρα εντυπωσιακό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των: Γιάννη Κορεντσίδη (Προέδρου του Συνδ. Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»), Ιορδάνη Μιχαηλίδη (Προέδρου της Μονοπρόσωπης Α.Ε. του Συνδέσμου Γουνοποιών), Απόστολου Τσούκα (Αντιπροέδρου του Συνδέσμου) και Λάζαρου Σαββίδη (Αναπλ. Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου).

Προηγούμενο Άρθρο

Εισακουστήκαμε και άλλαξε όψη η αποβάθρα στη Βόρεια Παραλία (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς πρός τον Αερολιμενάρχη & το προσωπικό του αεροδρομίου «Αριστοτέλης»

Τελευταία από Γούνα