Ξεκινά το Σάββατο ο εμβολιασμός για τους ευάλωτους, άνω των 85 ετών, στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στο Κ.Υ. Άργους Ορεστικού

/

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Καστοριάς και των υπόλοιπων δομών υγείας

της Περιφερειακής μας Ενότητας

Χθές Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας καθώς και των υπόλοιπων δομών υγείας της Π.Ε Καστοριάς, στο πλαίσιο του Εθνικού Επιχειρησιακού σχεδίου εμβολιασμού στην Ελλάδα «Επιχείρηση Ελευθερία».

Από την Παρασκευή 8 του μήνα, που ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο μας, μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, εμβολιάστηκαν συνολικά, 284 άτομα ( 200 υγειονομικοί του Νοσοκομείου Καστοριάς και άλλοι 84, από τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και τον ΕΟΔΥ της Π.Ε. Καστοριάς).

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, ξεκινά ο εμβολιασμός για τους ευάλωτους, άνω των 85 ετών, στα δύο εμβολιαστικά κέντρα που έχουν ορισθεί μέχρι στιγμής στον Νομό μας και που είναι, το Νοσοκομείο μας και το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού.

Προηγούμενο Άρθρο

Τι θα ζητήσει σήμερα η ΚΕΔΕ από τη νέα ηγεσία του ΥΠΕΣ

Επόμενο Άρθρο

Για τους μελισσοκόμους Δυτ. Μακεδονίας: «Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την αντικατάσταση κυψελών & την οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

Τελευταία από Τοπικά Νέα