Στην εκτύπωση ενός πολύ καλαίσθητου περιηγητικού χάρτη της Καστοριάς, παρόμοιος του οποίου δεν έχει ξανακυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, προχώρησε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Ανάδειξης Παλιάς Πόλης του Δήμου μας.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα κατατοπιστικό τουριστικό χάρτη για τους ξένους επισκέπτες αλλά και για τους Καστοριανούς, που περιλαμβάνει την ιστορία, τις συνοικίες, τα μνημεία, τα μουσεία, προτεινόμενες διαδρομές αλλά και σημεία ενδιαφέροντος.
Η διάθεση του περιηγητικού αυτού χάρτη, ο οποίος τυπώθηκε σε 12.000 αντίτυπα αρχικά, ήδη ξεκίνησε από σήμερα και μπορεί να τον προμηθευτεί κανείς, από το τουριστικό περίπτερο στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ θα μοιραστούν χάρτες και σε όλα τα ξενοδοχεία της πόλης μας αλλά και σε άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.
Ακολουθεί δήλωση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Ανάδειξης Παλιάς Πόλης κ. Λεων. Παπαδημητρίου.