Ξεκίνησαν τα «ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2016» (φωτογραφίες)

Με τις εκθέσεις εικαστικών, αγιογραφίας και παιδικής  φωτογραφίας  ξεκίνησαν  χθες το απόγευμα στο αμφιθέατρο  της Π.Ε Καστοριάς, τα  Χριστοπούλεια  2016, που διοργανώνει  ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Καστοριάς «Αθανάσιος  Χριστόπουλος».

Η  έναρξη έγινε  με την τέλεση  αγιασμού.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του συλλόγου  Άννα Χατζηλεοντιάδου, ο π. Γεώργιος  Χουζόυρης εκ μέρους της Ι.Μητροπόλεως, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος, η Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς  Γιώργος Παπαδόπουλος και οι  υπεύθυνοι των τμημάτων εικαστικών και  φωτογραφίας  Μαρία Στεργίου και  Αλεξάνδρα Ντάσιου αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση έγινε και η απονομή των  βραβείων   των φωτογραφιών  οι οποίες  διακρίθηκαν  στον  διαγωνισμό φωτογραφίας με το θέμα «Γραμμές»,  που  είχε πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «Αθανάσιος  Χριστόπουλος» και έλαβαν μέρος  μαθητές  Δημοτικών  Σχολείων και Γυμνασίων.

Οι  φωτογραφίες που  ξεχώρισαν  είναι  της Μαγδαληνής Ούσλη και Ηλιάνας  Γκέρα ( στην κατηγορία μαθητές  Γυμνασίου) και   της Ολυμπίας Αντωνίου και  Ευαγγελίας Παναγιωτίδου (στην κατηγορία μαθητές  Δημοτικού  Σχολείου).

Οι εκθέσεις  εικαστικών, αγιογραφίας και  φωτογραφίας που γίνονται στο αμφιθέατρο της Π.Ε Καστοριάς,  θα διαρκέσουν έως και τις  16 Ιουνίου και  θα λειτουργούν καθημερινά από  τις  10:00 έως τις 13:00 και  από τις  18:00 – έως τις  21:00.

Τα  φετινά  «Χριστοπούλεια» που θα  διαρκέσουν έως και το τέλος του μήνα,  έχουν πληθώρα εκδηλώσεων  μεταξύ των οποίων  περιλαμβάνονται  θεατρικές παραστάσεις,  συνάντηση  χορωδιών, συναυλία με κερκυραϊκή  φιλαρμονική, αφιέρωμα στην παράδοση της Κέρκυρας κ.α.

Ε.Ψ

Προηγούμενο Άρθρο

Σόιμπλε: Η Ελλάδα ανακτά την εμπιστοσύνη των αγορών | KoolNews

Επόμενο Άρθρο

Μιά μουσικοθεατρική αξέχαστη βραδιά από τον Συλ. «Φουντουκλή – Χλόη» (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Εκδηλώσεις