Νικήτρια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μόδας 2016 η Μέτσου Χριστίνα

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2016 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας για άλλη μια χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία , καθώς οι συμμετοχές των Νέων Σχεδιαστών – Σπουδαστών και αποφοίτων από τις μεγαλύτερες Σχολές Σχεδίου της χώρας ήταν πολλές με αξιόλογα και πρωτότυπα σχέδια με βάση την ΓΟΥΝΑ, νικήτρια αναδείχθηκε η κα ΜΕΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, από το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης.

Τα σχέδια της νικήτριας, προκειμένου να συμμετάσχει στο REMIX  που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας (IFF) τον Μάρτιο 2017, θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με πρώτες ύλες από γουνοφόρα δέρματα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα ήθελε να συγχαρεί  την  νικήτρια κα Μέτσου Χριστίνα, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους και εύχεται να συνεχίσουν να ασχολούνται με το προϊόν της γούνας.

Επίσης η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλες τις Σχολές Μόδας που παρότρυναν τους μαθητές τους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό και πάντοτε θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πάνος Σκουρλέτης αύριο στο ενεργειακό κέντρο Δυτ. Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

Βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενημέρωση των πολιτών για την αποφυγή τηλεφωνικών απατών

Τελευταία από Γούνα

Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου-Νίκης Κεραμέως: Παράταση της αναστολής πληρωμών & της καταβολής του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του κλάδου της γουνοποιίας

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε χθές συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη