Να διατηρηθεί η πόλη καθαρή ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεργασία πολιτών – κατοίκων και Δήμου.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούνται οι δημότες πριν βγάλουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά, να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου για να συνεννοούνται για τον τρόπο και τον χρόνο περισυλλογής.

Ιδιαίτερα, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαχειρίζονται χάρτινες συσκευασίες, να φροντίζουν για τη συμπίεση, το δέσιμό τους και την τοποθέτησή τους δίπλα από τον κάδο.

Επίσης όσον αφορά τα αδρανή υλικά (μπάζα), είναι υποχρέωση του κάθε δημότη να μεριμνήσει για την απομάκρυνσή τους, σε συνεργασία με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, παρακαλούνται όλοι οι δημότες να μην βγάζουν ογκώδη αντικείμενα ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός, τις συγκεκριμένες μέρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου. (τηλ. επικοινωνίας 2467081318)

Είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία όλων σας, στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Με παρέμβαση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου εγκρίθηκαν εγγειοβελτιωτικά έργα στον ποταμό Αλιάκμονα

Επόμενο Άρθρο

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλ. Νεφροπαθών Καστοριάς στο Αργος Ορεστικό

Τελευταία από Τοπικά Νέα