Νίκος Ανδρουλάκης: Οι Έλληνες υπέγραψαν μια μεγάλη νίκη σήμερα

Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Πανηγυρική ήταν η υποδοχή του Νίκου Ανδρουλάκη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, με τους ψηφοφόρους του κόμματος να φωνάζουν συνθήματα και τον ίδιο να κάνει λόγο για «μεγάλη νίκη».

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ, μια πολύ μεγάλη βραδιά για τη δημοκρατική παράταξη», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πολύ μεγάλη νίκη» για το ΠΑΣΟΚ

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα, που υπέγραψαν αυτή την πολύ μεγάλη νίκη σήμερα με τη βούλησή τους», δήλωσε στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την γνωστοποίηση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Να σημειωθεί ότι, με καταμετρημένο πλέον το 87% των ψήφων, η εκτίμηση δείχνει για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ποσοστό της τάξης του 12% και 41 έδρες στην πεντακομματική Βουλή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

in.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Δήλωση Τσίπρα: Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται

Επόμενο Άρθρο

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα ασκεί τη μόνη ελπιδοφόρα για το λαό αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή

Τελευταία από Ελλάδα