Νέα συνάντηση για τα «Ραγκουτσάρια»

/

Στην προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και καιρό η Αντιδημαρχία Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, με την Οργανωτική Επιτροπή των «Ραγκουτσαριών», για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και παρουσίαση του κορυφαίου αυτού πολιτιστικού θεσμού για τον τόπο μας, πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ στην Αντιδημαρχία Τουρισμού, νέα συνάντηση, αυτή τη φορά, με τους Συλλόγους, που δραστηριοποιούνται ενεργά στα Καστοριανά Ραγκουτσάρια.

Με την παρουσία αυτή τη φορά, εκτός του Αντιδημάρχου Λάζ. Ζήση και των Αντιδημάρχων, Περιβάλλοντος – Καθαριότητας Ματούλας Αντωνίου και Τεχν. Εργων – Πολεοδομίας – Κυκλοφοριακού Σωκρ. Λιάνου, έγινε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος, μεταξύ όλων των παρευρεθέντων.

Εκτός των οργανωτικών θεμάτων για τα «Ραγκουτσάρια», τέθηκαν και τα πολύ σοβαρά θέματα, της καθαριότητας γενικά της πόλης και ειδικά της Μητροπόλεως και των παραδρόμων αυτής, όπως και ο επαρκής φωτισμός των σημείων αυτών αλλά και γενικά, ολόκληρης της πόλης, το τριήμερο των Ραγκουτσαριών.

Οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Τεχν. Εργων, δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η πόλη να παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα, τις μέρες αυτές.

Προηγούμενο Άρθρο

Μεταμεσονύκτιες βόλτες απο αρκουδάκια στο κέντρο της Καστοριάς !

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»

Τελευταία από Εκδηλώσεις