/

Νέα Παράταση της παράστασης “Παμε πάλι!” απο το Σπασμένο Ρόδι

Το Σπασμένο Ρόδι ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην θεατρική παράσταση «Πάμε πάλι!». Tι πιο όμορφο να ολοκληρώνεται μια θεατρική παράσταση όχι μόνο με την ευεξία και την χαρά των συντελεστών αλλά και όλων εσάς που το αγκαλιάσατε , το αγαπήσατε , γελάσατε, ευχαριστηθήκατε. Αυτή η διάθεση , όταν είναι συνολική παίρνει και άλλη διάσταση στις καρδιές και τη σκέψη όλων μας. Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική.

Ευχαριστούμε πολύ τον Σπύρο Αθηναίου για τη σκηνοθεσία και την προσαρμογή του έργου, τον Αντώνη Νίτη για τους φωτισμούς και τον Χρήστο Ούσλη για τα σκηνικά, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η παραγωγή. Τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τους χορηγούς, τον διευθυντή του 5ου Δημοτικού σχολείου Παντελή Μπέλλο και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Για όλους όσους, λοιπόν, δεν κατάφεραν αλλά ήθελαν πολύ να δουν την παράσταση, αλλά και για όσους θέλουν να την ξαναδούν, αποφασίσαμε να πραγματοποιηθούν ακόμα 2 παραστάσεις, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο του 5ου Δημοτικού και ώρα 21:00μμ. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας από τώρα! Θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας!

Με εκτίμηση

Δ.Σ. Πολιτιστικού συλλόγου ¨Σπασμένο Ρόδι¨

Προηγούμενο Άρθρο

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς: Δράση Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αυτή την ώρα