ΜΠΕΤΣΚΕΣ ΚΟΜΠΑΝΥ: “Yπακούοντας και φέτος στα Καστοριανά Ραγκουτσάρια” (φωτογραφίες+video)

//

Κάτω από θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, οι «ΜΠΕΤΣΚΕΣ ΚΟΜΠΑΝΥ», πραγματοποίησαν και φέτος στις 6 Ιανουαρίου με τεράστια επιτυχία, την καθιερωμένη τους εορταστική εκδήλωση, στο πλαίσιο των Καστοριανών Ραγκουτσαριών, στον ίδιο εδώ και 16 χρόνια χώρο δίπλα από τις «κούνιες» στην Ν. Παραλία, σημαίνοντας ουσιαστικά την έναρξη του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Μετά τον Αγιασμό των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, άρχισαν να φτάνουν εκατοντάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες στον χώρο της εκδήλωσης, για να ακολουθήσει μέχρι το βράδυ ένα ξέφρενο γλέντι, πάντα με την μοναδική παραδοσιακή ορχήστρα της παρέας «ΜΠΕΤΣΚΕΣ ΚΟΜΠΑΝΥ», διατηρώντας ζωντανή την παράδοση των Καστοριανών Ραγκουτσαριών αλλά δείχνοντας παράλληλα και την Καστοριανή φιλοξενία.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι και φέτος με την αθρόα συμμετοχή τους, τίμησαν την εκδήλωσή μας (μεταξύ των οποίων ο Συλ. από τον Φανό Κοζάνης «Ο λάκος του Μάγγανη», που για άλλη μιά φορά έδωσε δυναμικά το «παρών»), καθώς επίσης την ταβέρνα «Σάνιες», για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων.

Πρώτα με υγεία, ραντεβού του χρόνου, την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο.

Η παρέα «ΜΠΕΤΣΚΕΣ ΚΟΜΠΑΝΥ»

Προηγούμενο Άρθρο

Κλειστή η «Σπηλιά του Δράκου», λόγω συντήρησης

Επόμενο Άρθρο

Οι “Τσουρλίγκες” – Μελιτσούλες στην παρέλαση των Ραγκουτσαριών 2018 (φωτογραφίες+video)

Τελευταία από Εκδηλώσεις