Μουσικό Σχολείο Καστοριάς: «Feelings» – Μια αφιέρωση στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Νοέμβρης 1973! Οι μαθητές και οι φοιτητές αγωνίστηκαν για ελευθερία, ανεξαρτησία, δικαίωμα στην εργασία, στις σπουδές, στην ίδια τη ζωή!

Το Πολυτεχνείο όμως δεν έχει πεθάνει και οι νεκροί ήρωες του ΖΟΥΝ. Η ιστορία τους συνεχίζει να γράφεται από τους σημερινούς μαθητές.

47 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς τιμούν τη μνήμη του.

Νοέμβρης 2020! Οι μαθητές ζουν το δικό τους Πολυτεχνείο. Έχουν στερηθεί το φυσικό τους χώρο ύπαρξης, το σχολείο! Έχουν χάσει τους φίλους τους και την αυθόρμητη νεανική ζωή τους, υπομένουν και πειθαρχούν μέχρι να περάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς με όπλο τους τη μουσική και το τραγούδι τους και πλημμυρισμένοι από αισθήματα και συναισθήματα, τραγουδούν και αφιερώνουν σε όλους μας τιμώντας τη μνήμη των μαθητών του Πολυτεχνείου.

Το τραγούδι «Feelings» το οποίο διασκευάστηκε από τον καθηγητή κ. Κ. Ταμβάκη, βιντεοσκοπήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2020, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid19, μιλά για αγάπη, εκφράζει τους νέους, αγγίζει τις καρδιές τους και αντί άλλης εορταστικής εκδήλωσης το αφιερώνουμε στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου!

Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Βαρβάρα Μπελερή

Προηγούμενο Άρθρο

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου: 14-17 Νοεμβρίου 1973

Επόμενο Άρθρο

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Σκηνές ξεριζωμού για τους Αρμένιους μετά τη συνθηκολόγηση-«ήττα»

Τελευταία από Τοπικά Νέα