Μνημόσυνο Πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικών (φωτογραφίες)

Σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, πραγματοποίησε το καθιερωμένο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος.

Το πρωί, τελέστηκε μνημόσυνο στον Ι. Ναό Μητροπόλεως Καστοριάς και στη συνέχεια στο μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη μας, των πολιτικοστρατιωτικών μας αρχών και άλλων επισήμων, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση.

Τα ονόματα των πεσόντων αστυνομικών όπως αναγράφονται στο μνημείο:

ΑΣΤΥΦ ΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/5/1996

ΑΣΤΥΦ ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 13/5/1997

ΑΡΧΙΦ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 4/11/1997

ΑΣΤΥΦ ΖΑΡΟΜΥΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 20/3/1998

ΣΥΝ ΦΥΛ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 28/6/2000

fonikastorias Σ.Ι.

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 26/02

Επόμενο Άρθρο

Η Βιβλιογραφία του Κλάδου της Γούνας (Γράφει: Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος.[1])

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Θεσμική Παρέμβαση 10 Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας προς την Κυβέρνηση και το ΥΠ.ΕΝ: Αίτημα για Άμεση Παράταση του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2025»

Σε μια κίνηση υψηλής θεσμικής ευθύνης, δέκα (10) Εργατικά Κέντρα της Μακεδονίας συντονίζουν τη δράση τους και παρεμβαίνουν