Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με το Επιμελητήριο Καστοριάς

//

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με το Επιμελητήριο Καστοριάς. Στόχος  είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για μια σειρά μνημονίων τα οποία υπογράφει το Πανεπιστήμιο με  αυτοδιοικητικούς και  αναπτυξιακούς φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την συνεργασία σε διάφορους τομείς.

“Θέλουμε να είμαστε Πανεπιστήμιο των πολιτών, σε πολύ στενή σύνδεση και συνεργασία με την Περιφέρεια. Γι΄αυτόν τον λόγο, γίνονται όλες αυτές οι συνέργειες.

Πρόκληση κάθε μνημονίου είναι να μπει στην πράξη με συγκεκριμένες ενέργειες και  δράσεις. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι δεδομένο  με το πολύ δραστήριο Επιμελητήριο Καστοριάς”, τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

“Ως  αρχή μιας  εποικοδομητικής συνεργασίας  του Επιμελητηρίου Καστοριάς με το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, χαρακτήρισε την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης . ” Μεγάλος στόχος για εμάς, είναι η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα”, επισήμανε ο κ. Καραταγλίδης και πρόσθεσε ότι ήδη το Επιμελητήριο έχει σχεδιάσει μια σειρά δράσεων η υλοποίηση των οποίων θα ξεκινήσει σύντομα.

fonikastorias.  Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Καστοριάς και Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

23 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 21/12 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Περιφ. Δ/νση Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας: «Προπαρασκευαστική επίσκεψη στην Πολωνία στο πλαίσιο του Διαπιστευμένου Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus+ KA1 2021 –Σχολική Εκπαίδευση”» (φωτο)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίαςπραγματοποίησε προπαρασκευαστική επίσκεψη στην πόλη Bialystokτης Πολωνίας από τις 16 έως

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τον Γ΄ κύκλο του προγράμματος επιδότησης της εργασίας 5.000 ανέργων 30 ετών και άνω, με έμφαση στις γυναίκες, σε 6 περιφέρειες

 Οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο της δράσης «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων