Μιχ. Μπινιάκος: “Οι προτάσεις για το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης δεν περιλαμβάνουν το ΔΗΝΑΚ”

Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για το πρόγραμμα  Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης  δεν περιλαμβάνουν το  ΔΗΝΑΚ, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Ανάπτυξης και Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης  Μιχάλης Μπινιάκος με αφορμή την παρουσίαση από πλευράς του περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη της πρότασης για την ανάπλαση του  ναυταθλητικού κέντρου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπινιάκος ανέφερε:

«Η διαδικασία του  ΕΣΒΑ  βρίσκεται σε  φάση αξιολόγησης. Εμείς ως Δήμος Καστοριάς ολοκληρώσαμε κα υποβάλλαμε την πρότασή μας και ευελπιστούμε ότι έχουμε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική πρόταση η οποία θα μπορέσει τελικά να προκριθεί έναντι των υπόλοιπων.

Μέσα σε αυτή την πρόταση η ανακατασκευή του  ΔΗΝΑΚ δεν συμπεριλαμβάνεται. Αν αυτό ήταν επιθυμία κάποιων άλλων φορέων θα μπορούσαν να το είχαν συζητήσει μ΄ εμάς νωρίτερα.

Αλλά  με μια  πρώτη ανάγνωση αυτό θα ήταν λίγο δύσκολο  γιατί πρώτον  δεν αποτελεί στοιχείο της περιοχής παρέμβασης, είναι αρκετά έξω από αυτή, αλλά οποιαδήποτε άλλη  δράση θα μπορούσε να συμπεριληφθεί, θα μπορούσε  ενδεχομένως να συζητηθεί  και να προβλεφθεί λίγο νωρίτερα.

Αν ο Περιφερειάρχης έχει κάτι στο μυαλό  του  σε κάποια  δεύτερη πρόσκληση μετά από  ένα ή δυο χρόνια στο ίδιο μέτρο στον  ίδιο άξονα  δράσης, πολύ ευχαρίστως να το  δούμε  τότε».

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας “Τρέχοντας για τη Συνεργασία” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2016

Επόμενο Άρθρο

Ευρώπη και τράπεζες “βύθισαν” το Χρηματιστήριο Αθηνών | capital.gr

Τελευταία από Τοπικά Νέα