Μια εξαιρετική εκδήλωση του Π.Σ. Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» με τον Πασχάλη (video+φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Μια εξαιρετική και γεμάτη αναμνήσεις συναυλία έδωσε χθες βράδυ    στον χώρο του Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, μαζί με τα παιδιά των χορωδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόϊκος».

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση του συλλόγου.

Την αυλαία άνοιξαν οι παιδική και η εφηβική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόϊκος». Τα παιδιά με τις αγγελικές φωνές τους καθήλωσαν το κοινό. Τις  χορωδίες  διηύθυνε η μαέστρος Ναταλία Σερόβα Χωλοπούλου.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή ο αειθαλής Πασχάλης, ο οποίος  τραγούδησε μαζί με τα παιδιά  επιτυχίες του.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η μικρούλα Αλεξάνδρα Τσαπατόρη  η οποία  μαζί με τον Πασχάλη τραγούδησε το «Καταπληκτική», μαγεύοντας με την ερμηνεία της τους παρευρισκόμενους.

Τη σκυτάλη πήραν  αμέσως μετά ο  καταξιωμένος καλλιτέχνης με την μπάντα του τραγουδώντας επιτυχίες του από την εποχή των Olympians   μέχρι σήμερα.

«Ο τρόπος», «Φύγε σε παρακαλώ», «Το μπαράκι», «Μάθημα σολφέζ», «Είσαι το ταίρι μου», ήταν μερικά μόνο από τα τραγούδια που ακούστηκαν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής  διασκέδασε το κοινό και τραγούδησε μαζί τους βγάζοντας παράλληλα αναμνηστικές φωτογραφίες.

Επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης ήταν η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Καστοριάς την οποία τίμησε ο πρόεδρος του Π.Σ Καστοριάς «Βασίλειος Δόϊκος» Γρηγόρης Χωλόπουλος για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μάλιστα την αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος την παρέδωσε στον Πασχάλη προκειμένου να την απονείμει εκείνος στον πρόεδρο της ομάδας, Σάκη Βασιλείου.

Αναμνηστικές πλακέτες απένειμε επίσης ο κ. Χωλόπουλος στον Πασχάλη και στα μέλη της μπάντας του.

Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση παρουσίασε ο Πέτρος Πρωτόγερος.

Ε.Ψ.