Μια εξαιρετική βραδιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους Ορεστικού με τη Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (φωτο)

/

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους Ορεστικού φιλοξένησε χθες με επιτυχία, στο θεατράκι του αύλειου χώρου του, τη μουσική εκδήλωση «Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους Ορεστικού», στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός».

Σύνολο εγχόρδων της Κ.Ο.Θ., υπό τη διεύθυνση του εξάρχοντος βιολιστή, Σίμου Παπάνα, παρουσίασε τα «Δύο Βυζαντινά Σκίτσα» του Σόλωνα Μιχαηλίδη και το διαχρονικό αριστούργημα του Αντόνιο Βιβάλντι «Οι Τέσσερις Εποχές», και γοήτευσε το κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά την Κ.Ο.Θ. για τη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όλο το προσωπικό που συνέβαλε στη διεξαγωγή της και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τηρώντας απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 !!!

Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί – Τα μέτρα

Επόμενο Άρθρο

Παναγιώτης Κώττας για το φωτοβολταϊκο 120 mw Γερμανών στο Αργος Ορεστικό: “Όχι καθρεφτάκια στους ιθαγενείς”

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης για την τυφλοκώφωση

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης