Μιά μαγευτική μουσική βραδιά στο Θέατρο Βουνού Καστοριάς (φωτογραφίες+video)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Το άσχημο παιχνίδι που πήγε να παίξει ο καιρός, τελικά δεν του βγήκε και το μουσικόφιλο κοινό που γέμισε το Θέατρο του βουνού χθές το βράδυ, απόλαυσε τον εξαιρετικό ανερχόμενο τραγουδιστή Θοδωρή Βουτσικάκη σε ερμηνείες γνωστών αγαπημένων τραγουδιών της στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου, από την δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα αλλά και τραγούδια από τον πολυαναμενόμενο δίσκο του ερμηνευτή, με κυρίαρχο το «Πέτα στα όνειρά σου».

Τραγούδια, που σιγοτραγούδησε μαζί του το κοινό, τον οποίο, μαζί με την εξαιρετική τετραμελή ορχήστρα που τον συνόδευε αλλά και την Λίνα Νικολακοπούλου, που έκανε την εμφάνισή της στο κλείσιμο της συναυλίας, καταχειροκρότησε.

Ενθουσιασμένη δε η στιχουργός από το εκπληκτικό κοινό, εξέφρασε την επιθυμία, να πραγματοποιήσει και νέα συναυλία με τον Θοδωρή Βουτσικάκη στην Καστοριά, με τραγούδι που θα γράψει για την Καστοριά, όπως είπε, με την οποία θέλει να έχει και να διατηρήσει δεσμούς. Στο τέλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεων. Παπαδημητρίου, ευχαρίστησε την μητέρα του ερμηνευτή κα Βουτσικάκη αλλά και τον ζεύγος Απόστολου Αναστασίου, για την καταλυτική συμβολή τους, στην πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας στην Καστοριά.

Απολαύστε στιγμές της χθεσινής βραδιάς από την κάμερα του fonikastorias.gr στο παρακάτω video

Στέργιος Γ. Ιατρού