Με τον Προοδευτικό στην Κωνσταντινούπολη!

Την ονόμασαν σταυροδρόμι των πολιτισμών…. βασιλίδα των πόλεων…. πρωτεύουσα του Βυζαντίου και τριών διαδοχικών αυτοκρατοριών… η μοναδική πόλη που είναι χτισμένη επάνω σε δύο ηπείρους. Ευρώπη και Ασία…….η πόλη των αισθήσεων…..των ατελείωτων θρύλων…. των γεύσεων της ανατολής….της μοναδικής κληρονομιάς της και του ένδοξου παρελθόντος της…ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις, που σίγουρα μας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Ελάτε να γνωρίσουμε την Βυζαντινή  πρωτεύουσα, με όλα τα αρώματα της Ανατολής και τις αξέχαστες αναμνήσεις, που μόνο η Κωνσταντινούπολη μας αφήνει όσες φορές κι αν την επισκεφθούμε.

Με ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα ταξιδεύουμε από 7 έως 11 Νοεμβρίου 2019 με το γραφείο ταξιδίων FOURKIOTIS TOURS και με ποσό συμμετοχής μόνο  200 EUR.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στα τηλ. του FOURKIOTIS TOURS 2467029921 και 23077 και στον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς κα Νίνα: 6980179306.

Το Δ.Σ

του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας ολοκλήρωσε το 2ο σκέλος των σχεδίων ανταλλαγής νέων σε Δουβλίνο και Tipperary, αντίστοιχα!

Επόμενο Άρθρο

Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία την Παρασκευή (27/09)

Τελευταία από Τοπικά Νέα