Με τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά εγκαινιάστηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς! (φωτογραφίες)

Με τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ να τελεί τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς υποδέχτηκε τους μαθητές του.

Ένα πραγματικό κόσμημα εγκαινιάστηκε μετά από πολλά χρόνια αναμονής και πλέον θα στεγάζει με μεγάλη ποιότητα τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του.

Στον αγιασμό και τα εγκαίνια του σχολείου παραβρέθηκαν εκτός των άλλων περασμένες και τωρινές αυτοδιοικητικές τοπικές αρχές, με όλους στις ομιλίες τους να κάνουν λόγο για ένα σχολείο στολίδι!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Καστοριάς Γ. Κορεντσίδης κάλεσε για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων και τους κ.κ. Αγγελή, Χατζησυμεωνίδη και Τσαμίση, καθώς μέχρι να υλοποιηθεί το κτίσιμο του σχολείου, πέρασαν 4 συνολικά Δημοτικές Αρχές μετρώντας και την νέα που εκλέχτηκε φέτος.

Προηγούμενο Άρθρο

«ΟΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΣΕΙΑ». Εκδήλωση της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Προκήρυξη κενών θέσεων του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς σχολικού έτους 2019-2020

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστ/κών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς (20-25/1/20)

Δευτέρα (20-01-2020) και ώρες από 15.00 έως 22.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:Καστοριά-Δισπηλιό-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Τοιχιό-Μεταμόρφωση-Φωτεινή-Σταυροπόταμος-Μελισσότοπος-Βασιλειάδα-Βέργα-Κλεισούρα-Λιθιά-Κορησός-Αμπελόκηποι- Μηλίτσα-Κωσταράζι-Βογατσικό-Γέρμας-Δισπηλιό-Καστοριά. Τρίτη (21-01-2020)