Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Run Greece Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών+video)

κατηγορία : Αθλητικά/Τοπικά Νέα από

Η πολύ πετυχημένη αυτή εκδήλωση, φιλοξενήθηκε για 6η συνεχή χρονιά και την συνδιοργάνωσαν, ο ΣΕΓΑΣ – ΕΑΣ Δυτ. Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Καστοριάς, με μεγάλο χορηγό και φέτος την WIND.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η διοργάνωση αυτή στην Καστοριά θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, μιά που στο Run Greece της Καστοριάς, συμμετέχουν οι περισσότεροι δρομείς, από κάθε άλλο Run Greece, που γίνεται στην Ελλάδα.

Από νωρίς το πρωΐ, κάτω από θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, άτομα κάθε ηλικίας είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς και στα άλλα σημεία που είχαν οριστεί οι εκκινήσεις του αγώνα.

Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου δόθηκε στις 10 το πρωΐ από τον Δήμαρχο Καστοριάς Αν. Αγγελή και στην περιγραφή των αγωνισμάτων ήταν ο Κώστας Αδάμ και ο Χρήστος Νατσούλης.

Στους τρείς πρώτους, κάθε αγωνίσματος, απονεμήθηκαν διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα, ενώ και σε όλους τους συμμετέχοντες, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι δρομείς, από την Καστοριά αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, έφτασαν τους 2.710.

Σημαντική ήταν όμως και η βοήθεια των εκατοντάδων εθελοντών, της Αστυνομίας, του Νοσοκομείου, του Στρατού και των επιφορτισμένων με την άμεση προσφορά ιατρικής βοήθειας.

Να σημειώσουμε ότι, ο Δήμαρχος Καστοριάς τίμησε τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, δωρίζοντάς του την Παναγία Κουμπελίδικη, έμβλημα του Δήμου μας.

Αποτελέσματα:

Ημιμαραθώνιος

Ανδρών

1ος Πανταζής Κώστας (Καστοριά)

2ος Κουτσουμπίδης Δημήτριος

3ος Μπέλλος Βασίλειος

Γυναικών

1η Γεργίδου Φανή

2η Χαραλαμπίδου Άννα-Μαρία

3η Κουμιρτσάρσκα Έλλη

10 χλμ

Ανδρών

1ος Τσικούρας Νίκος

2ος Καπετάνος Λάζαρος

3ος Κουσίδης Ιερεμίας

Γυναικών

1η Τσεκίνη Σόνια

2η Τσαλοκώστα Δήμητρα

3η Νίκου Ευαγγελία

5 χλμ

Ανδρών

1ος Αυγερινός Γεώργιος

2ος Νεοφώτιστος Νικόλαος

3ος Παπαγιάννης Αλέξανδρος

Γυναικών

1η Αναστασιάδου Ευαγγελία

2η Βελλή Μαρία

3η Καραπίκα Χριστίνα