“Με σύνθημα Κανένας στο Περιθώριο η Νέα Δημοκρατία αγκαλιάζει δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι πρώτες επισκέψεις κλιμακίων στην Καστοριά με επικεφαλής την Μαρία Αντωνίου”

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από την υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ, τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΟΔΕ κ. Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο και την υπεύθυνη του τομέα κοινωνικής πολιτικής της ΝΟΔΕ, κ. Μαρία Νάτσιου, επισκέφθηκαν δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Καστοριάς και συγκεκριμένα το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Γηροκομείο Καστοριάς. Ενώ προσεχώς θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, με στόχο, στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.

Με τον τρόπο αυτό, η Νέα Δημοκρατία θέλει να βοηθήσει έμπρακτα τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και να συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών.

Αμέσως μετά το πέρας των επισκέψεων, η Μαρία Αντωνίου, δήλωσε:

Σε μία χρονική περίοδο όπου η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά από την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία πρωτοστατεί ξανά, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στέκεται δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό αναδεικνύουμε τα πραγματικά προβλήματα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και προσπαθούμε όλοι μαζί, θεσμικοί παράγοντες, εκκλησία, οργανώσεις και φορείς να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους, για μια κοινωνία χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, για μια Ελλάδα που οραματιζόμαστε με κανέναν στο περιθώριο”.

 

Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Νέες ανώτατες τιμές για εμφιαλωμένο νερό, τοστ, καφέ σε αεροδρόμια, πλοία, ΚΤΕΛ, σχολεία

Επόμενο Άρθρο

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 16ης Γιορτής Καστοριανού Ψαριού του Συλλόγου «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Τοπικά Νέα