Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του συλ. «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» για τον καρκίνο του μαστού (φωτογραφίες + video)

/

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί με πολύ μεγάλη επιτυχία, ημερίδα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς με θέμα:

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου κατακλύστηκε από κόσμο που ενημερώθηκε από την ομάδα των ομιλητών για ότι χρειάζεται στην διαδικασία και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

 Στην ημερίδα συμμετείχαν ως ομιλητές οι:

  • ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης

  • ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γενικός Χειρουργός

*Ο κ. Βαλούκος Δημήτριος (Ογκολόγος – Διευθυντής Ογκολογικής Μονάδας Μποδοσάκειου Νοσοκομείου) δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και τον ρόλο του ανέλαβε ο κ. Τσαούσης Παναγιώτης

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός

  • ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σύμβουλος ψυχικής υγείας υπ. Διδ. Ιατρικής

Στο τέλος της ημερίδας κληρώθηκαν 7 Ψηφιακές Μαστογραφίες, 20 Αναλογικές, 20 αιματολογικές εξετάσεις και επιπλέον εξετάσεις για ασθενείς κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας, δωρεά διαγνωστικών κέντρων της πόλης μας.

Να σημειώσουμε ότι παράλληλα με την εκδήλωση ο κόσμος είχε την δυνατότητα να προμηθευτεί το βιβλίο του αείμνηστου συμπολίτη μας Κώστα Βέργου με τίτλο “Hello Boys”.

Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμές από τις ομιλίες

Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτάστηκε στην Τ.Κ. Μελά η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς στηρίζει το «Φτύσε για κάτι που Αξίζει»

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των