Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roller Ski στην Καστοριά ! (πλούσιο φωτορεπορτάζ + video)

//

Ο Σ.Χ.Ο. Καστοριάς διοργάνωσε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ROLLER-SKI στην Καστοριά.

Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Κυριακή 2/10/16 από τις 11,00 ως τις 14,00 στην Λεωφόρο Κύκνων και το χώρο στάθμευσης (Πάρκιγκ) μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς που ήταν και ο τερματισμός.

Οι αθλητές είχαν σημείο εκκίνησης τον Δρόμο μπροστά από το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας.

Η διαδρομή είχει μορφή σιρκουΐ με αφετηρία στον χώρο του πάρκιγκ, διατρέχει την Λεωφ. Κύκνων μέχρι το Ενυδρείο και επιστρέφει και πάλι στο πάρκιγκ, όπου βρισκόταν ο τερματισμός. Το σιρκουΐ αυτό έχει συνολικό μήκος 2.500 μ, ο αγώνας των 10 χλμ περιελάμβανε 4 γύρους.

Οι αθλητές μας εξέπληξαν με την ταχύτητα που ανέπτυξαν!

Ο κόσμος δεν ήταν αρκετός για μια τέτοια διοργάνωση αλλά αυτό δεν πτόησε τους αθλητές που είχαν μεγάλη απόδοση.

Στην διοργάνωση, παρούσα ήταν η ΕΤΑΚ του Δήμου μας, ενώ βοήθησαν και παιδιά από το OMIXΛH CREW !

Ο Καραμίχας Κλεάνθης ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα Ρόλλερσκι 10 χλμ. Ο Μετσοβίτης αθλητής κέρδισε όλα τα μεγάλα ονόματα με ένα παρατεταμένο σπριντ τα τελευταία 500 μέτρα. Στις γυναίκες η Μαρία Τσακίρη στο αγώνισμα των 5 χλμ για ακόμη μια φορά δεν είχε αντίπαλο και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Κουσουρέτας Νίκος έκανε, επίσης, έναν σπουδαίο αγώνα και επικράτησε στην κατηγορία των παίδων. Στις κορασίδες η Αναστασιάδου Ελίζα «μόχθησε» να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.  Η κατηγορία αυτή είχε έντονο συναγωνισμό μέχρι τα τελευταία μέτρα.  Τέλος στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες οι Αναστασιάδης Γιώργος και Σαρακίνη Ελευθερία, αντίστοιχα, ήταν οι χρυσοί νικητές.

Ο Σ.Χ.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού έχει εντάξει την διοργάνωση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού για όλους (BeActive).

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς Γ. Νικητίδη και του Γ. Σμυρνέου Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων

Δείτε βίντεο με στιγμές από τους αγώνες Roller ski

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση του Υφ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τις τοπικές Αρχές

Επόμενο Άρθρο

Η Εκδήλωση του Μορφωτικού Συλ. «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» Αργους Ορεστικού

Τελευταία από Αθλητικά