Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές «Rally Greece Offroad 2018» στην Καστοριά (φωτογραφίες από τις απονομές)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Με τις απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών αλλα και στο γενικό σύνολο, στον χώρο του πάρκινγκ έναντι του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας, ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο – υπό βροχή – με μεγάλη επιτυχία, το θεαματικό διεθνές «Rally Greece Offroad 2018», που διεξήχθη στην Καστοριά, σε ορεινές περιοχές του νομού μας αλλά και σε περιοχές των όμορων νομών Φλώρινας και Κοζάνης, το τριήμερο 18 – 20 Μαΐου.

Η εκδήλωση απονομής των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές, ξεκίνησε με απονομή τιμητικών πλακετών στις τοπικές αρχές (παραυρέθηκε δυστυχώς μόνο ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Λάζ. Ζήσης), το ΕΚΑΒ αλλά και σε μεγάλους χορηγούς και μεμονωμένα άτομα για την βοήθειά τους στους αγώνες. Παράλληλα οι διοργανωτές, ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή του «Rally Greece Offroad 2018» αλλα και τον κόσμο της Καστοριάς για την αθρόα συμμετοχή του.

Στο σημείο ομως αυτό, θα πρέπει να εξάρουμε την ιδιαίτερη κίνηση ευαισθησίας και ανθρωπιάς από τους διοργανωτές, τους χορηγούς και τους διαγωνιζόμενους του Rally, οι οποίοι συγκέντρωσαν το ποσό των 1.800€ για τον μικρό Νικόλα που δίνει τον δικό του αγώνα ζωής.

Στο τέλος, ο Αντιδήμαρχος Λάζ. Ζήσης, προσκάλεσε τους διοργανωτές, το Rally Greece Offroad, να γίνει και του χρόνου στην Καστοριά.

Νικητές στο γενικό σύνολο, ήταν δύο πληρώματα από το Ισραήλ που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση, ενώ την 3η θέση κατέλαβε πλήρωμα από την Ελλάδα, όπως πλήρωμα από την Ελλάδα κατέλαβε και την 6η θέση στο γενικό σύνολο, ενώ κύπελλο απονεμήθηκε και στην μόνη γυναίκα (Ιταλίδα) που συμμετείχε στους αγώνες.

Κλείνοντας να σημειώσουμε, πως από τα 31 πληρώματα που έλαβαν μέρος στο Rally, ολοκλήρωσαν τελικά τους αγώνες, τα 24.