Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill στο Σιδηροχώρι Καστοριάς! (σειρά φωτογραφιών)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Ελλάδα/Τοπικά Νέα από

Αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και κάποιοι από το εξωτερικό, συμμετείχαν στον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2018 που πραγματοποιήθηκε χάρη στο Omixlh Crew στην πίστα του Σιδηροχωρίου Καστοριάς!

Οι αθλητές προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα με τις επιδώσεις τους και έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την πίστα η οποία σκάφτηκε από τα παιδιά του Omixlh Crew που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο καλύτερος χρόνος συνολικά από όλες τις κατηγορίες προήλθε από την κατηγορία Junior κάτι που λέει πολλά για το μέλλον του ελληνικού Downhill.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι των αθλητών σε όλες τις κατηγορίεςDHFINAL

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στη Καστοριά αγώνας Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill και απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία καθώς αθλητές και κοινό απόλαυσαν την πίστα και τον αγώνα συνολικά και είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Omixlh Crew και του ΣΕΔ (Σύλλογος Εναλλακτικών Δράσεων) Καστοριάς, που χωρίς αυτούς δεν θα βλέπαμε κάτι τέτοιο στην πόλη μας!

Και του χρόνου λοιπόν!

Δημήτρης Σ. Ιατρού