Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στη διεθνή ρεγκάτα “Μέγας Αλέξανδρος”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ο 29ος διεθνής αγώνας κωπηλασίας “Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς συμμετείχε με 26 αθλητές κι αθλήτριές του, κατακτώντας μετάλλια σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν τα πληρώματά του.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με καιρικές συνθήκες οι οποίες επέτρεψαν τους αθλητές και τις αθλήτριες να κωπηλατήσουν απροβλημάτιστα στα νερά του Θερμαϊκού, απολαμβάνοντας έναν αγώνα μεταξύ πλήθους σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και τους προπονητές του κ. Λαπίκωφ Τάσο και κα. Σιαραφέρα Βούλα για την αξιοπρεπέστατη συμμετοχή στους αγώνες.

Ν.Ο.Κ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ιράν: Σκότωσαν το 20χρονο “κορίτσι με την αλογοουρά”

Επόμενο Άρθρο

Ο Zlatan Ibrahimovic ως ο εκατόνταρχος «Antivirus» στην ταινία «Asterix & Obelix: The Middle Kingdom»!

Τελευταία από Αθλητικά

Έγκριση διεξαγωγής αγώνα Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου από τις 19 Απριλίου ως τις 21 Απριλίου 2024

Από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας, Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας