Με κλείσιμο της εισόδου της πόλης ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Καστοριάς (φωτογραφίες)

Στους  δρόμους  βγήκαν οι  αγρότες της Καστοριάς. Στις 12 μ.μ., έφτασαν με τα τρακτέρ τους στην είσοδο της πόλης και στην συνέχεια, έκλεισαν τον δρόμο, στο ύψος του Ενυδρείου, για μισή ώρα.

«Αυτό που ξεκινάμε να κάνουμε είναι δίκαιο, επιτακτικό. Έχει να κάνει με όλη την αγροτική παραγωγή  του Νομού. Δεν περισσεύει κανένας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της συντονιστικής  επιτροπής των αγροτών Δημήτρης Μόσχος, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του. Κάλεσε παράλληλα τον κόσμο της Καστοριάς,  να συμπαρασταθεί στους αγώνες τους.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Οι αγρότες θα μεταβούν  με τα τρακτέρ τους στην Π.Ε Καστοριάς με στόχο να αναρτήσουν  στο κτίριο  πανό  διαμαρτυρίας για το  φράγμα Νεστορίου.

«Το φράγμα είναι εμβληματικό έργο  και  για την οικονομία του Νομού και για όλους μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μόσχος.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ἡ Ἑορτὴ τοῦ Ἁγίου Γρηγορίου τοῦ Θεολόγου στὴν Ἐκκλησιαστικὴ Ραδιοφωνία τῆς Ι.Μ. Καστορίας

Επόμενο Άρθρο

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς (δείτε τα θέματα)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ενδιαφέρον 5 επενδυτικών σχημάτων για το μεγαλόπνοο έργο των νέων φοιτητικών εστιών και του πολυδύναμου συνεδριακού κέντρου μέσω ΣΔΙΤ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το μεγαλόπνοο κτηριολογικό πρόγραμμα ανάπτυξης νέων σύγχρονων υποδομών φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου