Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της 22ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Συλ. «Φοντουκλή – Χλόη» (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Με επιτυχία, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν αργά το απόγευμα και το βράδυ της τελευταίας μέρας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου «Φουντουκλή – Χλόη», το διήμερο 11 – 12 Μαΐου στην περιοχή βρύση Φουντουκλή, στο πλαίσιο της 22ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν, τα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης παρουσία της βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου, με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 1ης μέρας να περιλαμβάνει:

Δημιουργική απασχόληση από το ΚΔΑΠ ΤΑΠΙ-ΤΑΠΙ & τον Παιδικό σταθμό ΠΙΚΟ-ΠΙΚΟ, επίδειξη χορού από τη Σχολή μπαλέτου της Κατερίνας Κοκκίνου, Τμήμα χορού και παρουσίαση ενόργανης γυμναστικής από το Γυμναστήριο ΑΘΛΟΔΟΜΗ, εμφάνιση χορευτικού του Συλ. Χιλιοδένδρου, Χορό Ζούμπα από το παιδικό τμήμα Χιλιοδένδρου – Πενταβρύσου και εμφανίσεις χορευτικών από τους Κρήτες Φοιτητές Καστοριάς, Π.Ε. Συλλόγου Φουντουκλή – Χλόης και του νεανικού χορευτικού Συλ. Τοιχιού.

Το βράδυ ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα Μουσικό Ηχόχρωμα.

Την επομένη, Κυριακή 12 Μαΐου, κάτω από καλές, αρχικά, καιρικές συνθήκες, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις, οι οποίες περιελάμβαναν, ζωγραφική για παιδιά με τη Νίνα Χαρίτωνος, εμφάνιση παιδικού χορευτικού από το ελπχ «ΟΡΜΟΣ», επίδειξη χορού από τη σχολή χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη, επίδειξη TAE KWON DO από τμήματα του Π.Ε. Συλ. Φουντουκλή – Χλόη.

Το βράδυ, υπό βροχή πλέον, το χορευτικό ενηλίκων της Ευξείνου Λέσχης Καστοριάς, παρουσίασε τρείς μόνο χορούς, ενώ ματαιώθηκε η εμφάνιση του χορευτικού ενηλίκων του ελπχ «ΟΡΜΟΣ».

Αργότερα η βροχή σταμάτησε και ο λιγοστός κόσμος που παρέμεινε, γλέντησε με τους ρυθμούς της ορχήστρας Ντίμτσιου.

(Αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις)