Με εξώφυλλα 4 μωρών γεννημένων στην Ελλάδα από πρόσφυγες κυκλοφόρησε το Time

Το περιοδικό TIME στο πέμπτο ετήσιο τεύχος του με τίτλο The Year Ahead κυκλοφόρησε με 4 διαφορετικά εξώφυλλα νεογέννητων μωρών.

Τα μωρά, όλα γεννημένα στην Ελλάδα από Σύρους πρόσφυγες γονείς, είναι μέρος ενός πρότζεκτ του Time με τίτλο “Finding Home”. Το πρότζεκτ θα διαρκέσει ένα έτος και θα δουλέψουν πάνω του εικονολήπτες και φωτογράφοι που θα καταγράφουν τα νεογέννητα και τη ζωή τους με τις μητέρες τους.
Στόχος του πρότζεκτ η κατανόηση των ακραίων προσωπικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αυτές οι οικογένειες. «Θα τους παρακολουθούμε μέσα στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και στο επόμενο ταξίδι τους, όπους αυτό τους βγάλει, θα γράφουμε τις ιστορίες στο περιοδικό», αναφέρει η Νάνσι Γκιμπς, συντάκτης του Time.
H ομάδα των ρεπόρτερ μας θα ακολουθεί τα μωρά για τον επόμενο χρόνο, θα είναι παρόντες από την αίθουσα του τοκετού μέχρι την επιστροφή τους στις σκηνές, σε έναν χώρο χωρίς ζεστό νερό, τουαλέτες, χωρίς παιχνίδια και χωρίς χώρο για να παίξουν, συμπληρώνει η Γκιμπς.

 

Πηγή: koolnews.gr |  Με εξώφυλλα 4 μωρών γεννημένων στην Ελλάδα από πρόσφυγες κυκλοφόρησε το Time (pics & vid) | KoolNews

Προηγούμενο Άρθρο

Aποποιούνται περιουσίες και κληρονομιές γιατί δεν αντέχουν φόρους και οφειλές | Capital.gr

Επόμενο Άρθρο

Π. Γκέτσιος: Συγκρατημένα αισιόδοξος για την έναρξη των εργασιών στο Φράγμα Νεστορίου (video)

Τελευταία από Διεθνή