Με βραβεύσεις ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτά του (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

//

 Τη βασιλόπιτά του έκοψε σήμερα ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς στον χώρο των γραφείων του.

Η εκδήλωση   ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου Λευτέρη  Ασλανίδη ο οποίος  αναφέρθηκε στον σκοπό του συλλόγου  ο οποίος  είναι όπως είπε, να υπάρχει  επάρκεια αίματος στην Καστοριά για πάντα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο  καρδιολόγος  Ηλίας Μάσσης  ο οποίος μίλησε για τα   οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας και την προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών.

Χαιρετισμό απηύθυναν η   βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς  Ολυμπία Τελιγιορίδου η βουλευτής Νέας  Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου , η περιφερειακή σύμβουλος  Αμαλία Κούσκουρα και ο  διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Αντωνιάδης.

Κατά  τη διάρκεια της εκδήλωσης  βραβεύτηκαν άτομα τα οποία  με κάθε τρόπο  στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του  Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» Καστοριάς έκοψε την Βασιλόπιτά του (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Νεαρή Αρκούδα έκανε βόλτες πάνω στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των