Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποιεί εκδήλωση για να τιμηθεί η «Μητέρα – Αστυνομικός»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023  και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στη Φλώρινα διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, για να τιμηθεί η «Μητέρα-Αστυνομικός».

 Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλήτριες:

  1. η κα. Γεωργία Μπρώνη, Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Διευθύντρια του εργαστηριού «Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Ηθική και Δεοντολογία και Διπλωματία» με θέμα ομιλίας «Ο δυσερμήνευτος, αλλά βαθύτατα επιδραστικός για τις κοινωνίες, ρόλος της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων» και
  2. η Ανθυπαστυνόμος κα. Αλεξία Σελεμίδου του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας και απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα ομιλίας «Ο ρόλος της μητέρας αστυνομικού στη σύγχρονη εποχή».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το Ωδείο Φλώρινας, το οποίο θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση, καθώς και μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φλώρινας με την απαγγελία ποιημάτων αλλά και με ζωγραφιές αφιερωμένες στη «Μητέρα».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει  τη μητέρα – αστυνομικό, που δίνει καθημερινά το βέλτιστο του εαυτού της, για να ανταποκριθεί επαξίως στον τριπλό ρόλο της, αυτού της μητέρας, της συζύγου και της επαγγελματία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

ΓΠΑΔΔΜ

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση μνήμης στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς με θέμα: “Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής” (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Συλλυπητήρια της Ε.Ε.Λ.Φ.Ο Ν. Καστοριάς

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Τηλέφωνα επικοινωνίας Ψυχολόγων της Περιφ. Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας για υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και για όλη τη