Με αυξημένη επισκεψιμότητα κλείνει σε λίγο τις πύλες της η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

κατηγορία : Γούνα/Τοπικά Νέα από

Λίγες ώρες απομένουν για να πέσει η αυλαία της 43ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς.

Μιας έκθεσης η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου   Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Γιάννη Κορεντσίδη, παρουσιάζει αυξημένη επισκεψιμότητα και αφήνει στους εκθέτες άριστες εντυπώσεις.

«Δηλώνουν ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό οι 123 εκθέτες που είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στη συγκεκριμένη έκθεση. Ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από τη διοργάνωση από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, μιας διοργάνωσης που στο 100% των εκθετών άφησε άριστες εντυπώσεις.

Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι, συγκρατημένα όμως, γιατί όπως λέω συχνά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι μεγάλη και παρατεταμένη η κρίση που βιώνει ο κλάδος της γούνας κυρίως από την αγορά της Ρωσίας και των υπολοίπων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Είναι η αγορά η οποία μπορεί να απορροφήσει τις μεγαλύτερες ποσότητες γουναρικών και σ’ αυτή συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε, θα πρέπει να στραφούμε σε μία διαφορετική τάση και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό ύφος στις κολεξιόν, ας μείνουμε όμως σήμερα σε αυτά στα στοιχεία της έκθεσης», υπογράμμισε ο κ. Κορεντσίδης και ανέφερε παράλληλα, ότι επισκέπτες από την Αμερική οι οποίοι για πρώτη φορά ήρθαν στην έκθεση γούνας της Καστοριάς, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο για τη διοργάνωση, όσο και για την επισκεψιμότητα,

«Μακάρι, ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς να είναι η απαρχή για το τέλος της κρίσης. Είναι ένα υπεραισιόδοξο μήνυμα, πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν εκφράσουμε την ελπίδα, τις ευχές και την αισιοδοξία», επισήμανε ο κ. Κορεντσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επισκέπτες από τέσσερις χώρες υπέβαλλαν ήδη αίτηση προκειμένου να λάβουν μέρος στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η οποία θα γίνει το διάστημα 2 – 5 Μαΐου 2019.

Ε.Ψ.