Με ένα εντυπωσιακό Gala άνοιξε τις πύλες της η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

/

Με τη συμμετοχή 87 γουνοποιητικών επιχειρήσεων από Καστοριά και Σιάτιστα άνοιξε τις πύλες της, σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας μέχρι και το Σάββατο 27 Απριλίου.

Καστοριά: Με ένα εντυπωσιακό Gala άνοιξε τις πύλες της η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας

Πλήθος εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην Καστοριά σε μια σημαντική έκθεση με τους εκθέτες να παρουσιάζουν τη νέα κολεξιόν για τον χειμώνα 2024-2025.

Αισιόδοξα τα μηνύματα, για το εκθεσιακό γεγονός που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς αντιπροσώπους από τις σημαντικότερες αγορές γούνας παγκοσμίως.

Καστοριά: Με ένα εντυπωσιακό Gala άνοιξε τις πύλες της η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας

Νέες συνεργασίες αναμένονται με Αμερική, Κορέα, Ιταλία και Τουρκία. Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα και δέρμα, να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού Κόσμου, την Καστοριά.

Στην Έκθεση έχουν προσκληθεί 6.000 εμπορικοί επισκέπτες. Η πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης ξεκίνησε δυναμικά με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για επανεκκίνηση της γούνας μετά από 4 δύσκολα χρόνια, καθώς λόγω του πολέμου έκλεισε η αγορά της Ρωσίας.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 1ης Μαΐου – Πρόσκληση

Επόμενο Άρθρο

“Mountain Lunatics”: Ανάβαση στην Ψαλίδα – Η Καστοριά από ψηλά!

Τελευταία από Γούνα