Με έκθεση εικαστικών ξεκίνησαν τα «Θερινά Χριστοπούλεια» (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Με την καθιερωμένη πλέον έκθεση εικαστικών ξεκίνησαν χθες τα «Θερινά Χριστοπούλεια» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

Πίνακες ζωγραφικής, χαρτογλυπτική, τέχνη με νήματα, ομπρέλες έργα τέχνης, είναι μερικές μόνο από τις δημιουργίες των μικρών αλλά και των μεγάλων του τμήματος εικαστικών του συλλόγου, το οποίο λειτούργησε και φέτος υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Μαρίας Στεργίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο της Π.Ε Καστοριάς, έγιναν χθες το απόγευμα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε πληθώρα εκδηλώσεων, αλλά επίσης και ενθουσιασμένοι γιατί τα παιδιά μας, τα παιδιά του εικαστικού έχουν κάνει απίστευτες δημιουργίες σε πολλές μορφές τέχνης», ανέφερε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Άννα Χατζηλεοντιάδου, ενώ η υπεύθυνη του τμήματος, εικαστικός Μαρία Στεργίου πλαισιωμένη από τους λιλιπούτιους καλλιτέχνες, μίλησε για την τέχνη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης – Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Καστοριάς Χρήστος Δαμιανού.

Η έκθεση εικαστικών θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας 10πμ – 1μμ και 6μμ – 9μμ.

Ε.Ψ.