Μεγάλη νικήτρια η παράταξη Κεπαπτσόγλου στις εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας -Ποιοί εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο – (ονόματα)

/

Ποιοί δήμαρχοι στήριξαν Κεπαπτσόγλου και ποιοί Ζευκλή στος εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
Η παράταξη με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτόγλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στις  εκλογές για την ανάδειξη των 8 δημοτικών συμβούλων που θα συμπληρώσουν το 21μελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, μαζί με τους 13 δημάρχους.
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασία που πραγματοποιήθηκε μετά τη γενική συνέλευση στο Κοβεντάρειο έλαβε 50 ψήφους, έναντι 29 της παράταξης με υποψήφιο πρόεδρο της ΠΕΔ τον δήμαρχο Βοϊου Χρήστο Ζευκλή, ενώ 3 ψήφους έλαβε η παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δυτικής Μακεδονίας, μετά και τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στο Κοβεντάρειο.

Ποιοί δήμαρχοι στήριξαν Κεπαπτσόγλου και ποιοί Ζευκλή στος εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, στο πλευρό της υποψηφιότητας του στάθηκαν οι δήμαρχοι Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, Αμυνταίου Γιάννης Λιάσης και Πρεσπών Γιώργος Στεργίου.

Αντίθετα το ψηφοδέλτιο της “παράταξης Ζευκλή” στήριξαν ο δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου,Βελβεντού Μανώλης Στεργίου και Δεσκάτης Δημήτρης Κόττας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Λάζαρος Μαλούτας και Χάρης Κουζιάκης στήριξαν την πλευρά Κεπαπτσόγλου, ενώ να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης είχε τρεις υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της πλευράς Ζευκλή.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας εκλέγονται οι:

“Ενωτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” (3 έδρες στην ΚΕΔΕ)-Π. Κεπαπτσόγλου:

Ηλιάδης Δημήτριος

Τζουμερκιώτης Γρηγόρης

Καραβασίλης Ιωάννης

Αβραμίδης Ιωάννης

Αναστασίου Θωμάς

“Ισχυρή Δυτική Μακεδονία” (1 έδρα για την ΚΕΔΕ)-Χρ. Ζευκλής:

Κορωνίδης Δημήτριος

Εγγλέζος Εμμανουήλ

Σαλτσίδης Σάββας

Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέγονται οι:

Μυροφορίδης Γιάννης

Τριγώνης Χρήστος

Καραστέργιος Δημήτριος

Πηγή: star-fm.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Αγρότες: Ο αγώνας θα συνεχιστεί – Στα μπλόκα οι τελικές αποφάσεις

Επόμενο Άρθρο

Αναδιάρθρωση Δ.Σ. Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και ακόμη 7 πόλεις της επικράτειας για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2017

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2024    Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 (ΔΑ ΕΣΠΑ-ΔΑΜ)