Μεγάλη νίκη της Καστοριάς απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου! (αποτελέσματα-βαθμολογία)

Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Καστοριά επί του Κεραυνού Αγγελοχωρίου με 1-0 κι αύξησε τις ελπίδες της για την επίτευξη του στόχου της, που είναι η παραμονή της στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, το γεγονός ότι αυτή η νίκη επιτεύχθηκε επί μιάς πολύ καλής ομάδας, που δικαιολογημένα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, της προσδίδει μεγαλύτερη αξία.

Στο α΄μέρος η Καστοριά ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και κυνηγησε το γρήγορο γκολ. Έτσι, στο 2΄ μετά από φάουλ γέμισμα του Φωλίνα, ο Πάλλας υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, πριν προλάβει να πλασάρει. Στο 5΄ το κόρνερ, από τα αριστερά, του Τarelli, απομάκρυνε η άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 8΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Tarelli και Μπάρο, η μπάλα κατέληξε στον Φωλίνα, που έκανε σέντρα απο τα αριστερά και ο Τσελεπής με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 13΄ σουτ του Μετάι, από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα. Στο 18΄ ένα κόρνερ για τους φιλοξενούμενους από τα αριστερά, πέρασε παράλληλα, από την εστία του Κοσμίδη. Στο 24΄ ο Tarelli έκανε ωραία προσπάθεια, από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Μπάρο, ο οποίος, όμως, δεν βρήκε τη μπάλα κι απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στο 29΄ ο Tarelli εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα, η μπάλα πήγε στον Φωλίνα, που σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το γάμα της εστίας του Σοϊλεμέζογλου. Στο 40΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η φάση, όμως, σταμάτησε, αφού οι επιθετικοί της Καστοριάς υποδείχθηκαν σε θέση οφ σάϊντ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αντέδρασαν, πήραν σε κάποια διαστήματα, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Καστοριά με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, κατόρθωσε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στο 50΄ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σαββόπουλου από τα δεξιά, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Φωλίνας, έδιωξε η άμυνα και τη νέα σέντρα του Φωλίνα, που έγινε και πάλι αποδέκτης της μπάλας, απομάκρυναν και πάλι οι αμυντικοί. Στο 52΄ η σέντα του Κατσιάκη πέρασε παράλληλα από την εστία του Κοσμίδη και κατέληξε άουτ. Στο 54΄ ο Κατσιάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του Φράγκου έφυγε ψηλά άουτ. Στο 59΄ μετά από σέντρα του Μετάι, από τα δεξιά, ο Κατσιάκης έπιασε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 65΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Σαββόπουλου και Τσελεπή η μπάλα πήγε στον Balde, ο οποίος την έσπασε στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Φωλίνας, αλλά έδιωξε η άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 70΄ ο Μετάι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Νικολίτσα πέρασε άουτ. Στο 88΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φωλίνα, από τα δεξιά, ο Balde έπιασε το σουτ στο 2ο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Πίγγιου Ειρήνη (Ε. Π. Σ. Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τσιάντας Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Μπέκας Κωνσταντίνος (Ε. Π.Σ. Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Φωλίνας, Παναγιωτίδης, Tarelli (66΄ Κωνσταντίνου), Πάλλας (57΄ Balde), Μηλιάτης (83΄ Κυριακού), Τσελεπής (83΄ Νάκος), Ελευθεριάδης, Μπάρο, Σαββόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Σοϊλεμέζογλου, Μετάι, Νικολαΐδης, Πολύζάς, Νικολίτσας (86΄ Δαβής), Φροσύνης, Πορτοκαλάς, Φράγκος (86΄ Ταουσάνης), Μουράτη, Κατσιάκης ( 69΄ Κιλιντάρης), Ιωσηφίδης.

17η αγωνιστική

ΜΑΚΕΔΟΝ. ΦΟΥΦΑ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 2 – 0
ΣΒΟΡΩΝΟΣ – ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ 3 – 0
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ – Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0 – 1
ΕΘΝ. Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 5 – 0
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧ. 1 – 0
ΚΟΖΑΝΗ – ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 1 – 0
Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 8/3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

18η αγωνιστική
ΣΒΟΡΩΝΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝ. ΦΟΥΦΑ
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ – ΚΟΖΑΝΗ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧ. – Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Τα αποτελέσματα σε Α’ & Β’ κατηγορία για την 17η & 14η αγωνιστική αντίστοιχα

Επόμενο Άρθρο

Στις 19:00 σήμερα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και του Φοιτητικού Συλλόγου Καστοριάς

Τελευταία από Αθλητικά