Μεγάλη η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Σ.Α.Π.Π «Η Μελωδία της Καρδιάς»

/

Αθρόα  ήταν η προσέλευση  των φοιτητών στην εθελοντική αιμοδοσία  που διοργάνωσε σήμερα στο Πανεπιστήμιο  Δυτ. Μακεδονίας-  Παράρτημα Καστοριάς, ο Σ.Α.Π.Π « Η Μελωδία της Καρδιάς» σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Φοιτητών Καστοριάς και το  Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς .

«Είναι πρωτόγνωρη η συμμετοχή των φοιτητών στην εθελοντική αιμοδοσία. Δήλωσε ο πρόεδρος  του Σ.Α.Π.Π « Η Μελωδία της Καρδιάς»  Γιώργος Καλέσης ο οποίος  ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο  Δυτικής Μακεδονίας και τον  Σύλλογο Φοιτητών για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση.

«Κάνουμε άνοιγμα προς τους φοιτητές με σκοπό να τους ενσωματώσουμε στην κοινωνία της  Καστοριάς και ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου τους  Γιώργο  Βλάχο,  για την άριστη  συνεργασία που είχαμε μαζί του  για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.

Η επόμενη  συνεργασία που θα έχουμε μαζί τους,   θα είναι στις  19 Μαΐου . Την ημέρα αυτή,  έχουμε προγραμματίσει τον καθαρισμό του  εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του  Σ.Α.Π.Π  « Η Μελωδία της Καρδιάς» Κώστας  Στεργίου.

« Αυξημένη ήταν η συμμετοχή των φοιτητών στην εθελοντική αιμοδοσία και αυτό πιστεύω οφείλεται  στην συνεργασία που είχαμε με τον  σύλλογο « Η Μελωδία της Καρδιάς» , αλλά και  στην ενημέρωση που κάναμε από την πλευρά μας .

Εύχομαι,  οι επόμενες αιμοδοσίες που θα γίνουν  να έχουν ακόμα  μεγαλύτερη συμμετοχή», σημείωσε ο πρόεδρος  του  Συλλόγου  Φοιτητών Καστοριάς Γιώργος  Βλάχος.

Στην εθελοντική αιμοδοσία  συμμετείχε και  η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Καστοριάς, ενώ νωρίτερα,  στελέχη του Κέντρου  Υγείας Καστοριάς ενημέρωσαν τους φοιτητές για την εθελοντική αιμοδοσία και τα οφέλη της.

Στον χώρο της εκδήλωσης  βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Δημήτρης  Σαββόπουλος ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλεσμα της Επιτροπής Μηλοπαραγωγών Ν. Καστοριάς σε όλους τους μηλοπαραγωγούς του Νομού προς ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν αποζημιώσεις

Επόμενο Άρθρο

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Τελευταία από Τοπικά Νέα