Μεγάλη η επιτυχία του 9ου Run Greece Καστοριάς (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Για 9η  χρονιά, η Καστοριά φιλοξένησε το Run Greece, μιά πολύ πετυχημένη και αυτή τη φορά εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας, η Περιφερειακή μας Ενότητα και ο Δήμος Καστοριάς.

Από νωρίς το πρωΐ, κάτω από θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, άτομα κάθε ηλικίας είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς και στα άλλα σημεία που είχαν οριστεί οι εκκινήσεις του αγώνα.

Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου και των 10 χλμ δόθηκε στις 10 το πρωΐ, παρουσία του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συμμετείχε και στα 10χλμ. Ακολούθησε η εκκίνηση του αγώνα των ΑμεΑ, στο ύψος του πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ μετά από μία περίπου ώρα, δόθηκε, από το ίδιο μέρος, η εκκίνηση των 1.000μ. (μαθητές δημοτικών σχολείων) και των 5χλμ, ενώ στην περιγραφή των αγωνισμάτων ήταν ο Χρήστος Νατσούλης και η Ελένη Νατσούλη.

Στους τρείς πρώτους, κάθε αγωνίσματος, απονεμήθηκαν διπλώματα, μετάλλια και κύπελλο στον πρώτο, ενώ και σε όλους τους συμμετέχοντες, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι δρομείς, από την Καστοριά αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, έφτασαν τους 1.000.

Συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συνέβαλαν, ο καθένας στον τομέα του, στην μεγάλη και φέτος επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στους εθελοντές.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση: «Ημέρα Μνήμης – Πρωτοπόρες Μορφές Γυναικών της Μ. Ασίας» (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Με κάθε επισημότητα οι Εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην Π.Ε. Καστοριάς

Τελευταία από Αθλητικά