Μία ακόμη Αγωνιστική Παρουσία Αθλητών του Πρωτέα! Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις στην Αριδαία (φωτογραφίες)

Μία ακόμη Αγωνιστική συμμετοχή είχε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας, αυτή τη φορά στην Αριδαία, όπου οι νεαροί Αθλητές του πήραν μέρος στο 5ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ατομικό Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος Ο.Α. Αριδαίας το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του.

Για τον Πρωτέα αγωνίστηκαν στην Κατηγορία των Κοριτσιών η Κατερίνα Τσουλούφα και η Μαρία Τζήμα και στην Κατηγορία των Αγοριών ο Ραφαήλ Γακόπουλος και ο Δημήτρης Σπύρου, αποσπώντας νίκες και πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

Η Διοίκηση του Πρωτέα συγχαίρει Αθλητές, Γονείς και Προπονητές, που αποτελούν το απαραίτητο τρίπτυχο αγαστής συνεργασίας, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Κλείνει μία άκρως πετυχημένη χρονιά για τον Πρωτέα, ο οποίος και την επόμενη χρονιά θα συμμετάσχει, θα αγωνιστεί για να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις Κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωτέας, που είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή (από το 1993), προσφέρει στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του, προπονήσεις και μαθήματα αντισφαίρισης υψηλού επιπέδου, για κάθε ηλικία, για κάθε επίπεδο.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου:

facebook Proteas Kastoria Tennis Club

Προηγούμενο Άρθρο

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου σε Άργος Ορεστικό και Νέα Ζούζουλη-Μανιάκων η Μαρία Αντωνίου

Επόμενο Άρθρο

Το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Προοδευτικού Συλλόγου Καστοριάς (φωτογραφίες)

Τελευταία από Αθλητικά