Μήνυμα του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας, Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου ΣΠΑΝΟΥΔΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του

Με αφορμή την τοποθέτησή μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, θέλω να ευχαριστήσω την  Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ευκαιρία που μου έδωσε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, τα οποία θα εκπληρώσω με πλήρη ενσυναίσθηση, σεβασμό και ευθύνη.

Αναλαμβάνω Υπηρεσία σε μια ευαίσθητη περιοχή της χώρας μας, την οποία θα υπηρετήσω με γνώμονα τις αρχές της νομιμότητας, αναλογικότητας, αμεροληψίας, τον σεβασμό στο δημοκρατικό μας πολίτευμα και στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, συνεχίζοντας το ομολογουμένως επιτυχημένο έργο του προκατόχου μου.

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ -με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συναδέλφων μου- σκληρά, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του, επιδιώκοντας να αισθανθεί περισσότερο ασφαλής, έχοντας μας στο πλευρό του με ανθρωπιά και φιλαλληλία.

Ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για εμένα είναι να υπηρετώ στον τόπο καταγωγής μου, στη Δυτική Μακεδονία, όπου έζησα τα μαθητικά χρόνια της ζωής μου, πρόκληση δε αποτελεί πέραν των άλλων, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την άψογη συνεργασία μας και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με ζήλο, αγάπη και αυταπάρνηση όπως πάντα.

Με βαθιά εκτίμηση

Κωνσταντίνος ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ

Ταξίαρχος

Προηγούμενο Άρθρο

Δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (20-21/01/2024)

Επόμενο Άρθρο

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Ταξίαρχου Σπυρίδωνα ΔΙΟΓΚΑΡΗ προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και ακόμη 7 πόλεις της επικράτειας για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2017

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2024    Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 (ΔΑ ΕΣΠΑ-ΔΑΜ)