Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

/

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών που τιμάται σήμερα, αποτελεί αφορμή υπενθύμισης του διαχρονικού έργου που προσφέρουν και επιτελούν οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές στις δομές υγείας της χώρας μας.

Ανήκουν στην «πρώτη γραμμή» του υγειονομικού κλάδου, είναι οι επαγγελματίες υγείας, αλλά πάνω από όλα οι άνθρωποι που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του κάθε ασθενούς και φροντίζουν διαρκώς για τις ανάγκες του.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η  Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και εξέφρασε από κοντά τις ευχαριστίες της προς το νοσηλευτικό προσωπικό για το ανεκτίμητο έργο που παρέχουν, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη για να μπορούν να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στο καθημερινό δύσκολο έργο τους.

ημέρα νοσηλευτή

Π.Ε. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ορεστίδος (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια της κινητής αστυνομικής μονάδας για την επόμενη εβδομάδα στην ΠΕ Καστοριάς (15-21/5)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε εθελοντική συγκέντρωση ειδών, τα οποία θα προσφερθούν στο πλαίσιο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Θεσσαλίας

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης