Μέσα σε κλίμα συγκίνησης παραιτήθηκε από τη Διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς ο Ναούμ Δίτσιος (video)

/

Είναι επίσημο. Ο Ναούμ Δίτσιος αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς και πλέον η τύχη της ομάδας βρίσκεται στον αέρα

Ο κ. Δίτσιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ, τόνισε πως η απόφασή του πάρθηκε γιατί κανένας δεν μπορούσε να προσφέρει τις εγκαταστάσεις που χρειάζονται για να κάνει ο Α.Σ. Καστοριάς το βήμα στην Α1 καθώς η ομάδα έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δήλωσε πως κανένας συνδυασμός της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και της Περιφέρειας, δεν είχε στο πρόγραμμά του την υλοποίηση καινούργιου γηπέδου για την μπασκετική Καστοριά και έτσι ο Κ. Δίτσιος δεν μπορεί να συνεχίσει.

Στη συνέντευξη, ο τέως πλέον, πρόεδρος του Α.Σ. Καστοριάς τόνισε ότι δεν θέλει να είναι αυτός στο τιμόνι της ομάδας σε περίπτωση που κάποια άλλη ομάδα θελήσει να αγοράσει το ΑΦΜ της, γιατί ,όπως δήλωσε, ο ίδιος πρόσφερε για την ομάδα και για την πόλη της Καστοριάς και όχι για δικό του όφελος.

Φανερά συγκινημένος, όπως θα δείτε και στο video, ο κ. Δίτσιος ζήτησε συγνώμη από τα νεαρά παιδιά των ακαδημιών της ομάδας, που δεν θα μπορεί πλέον να είναι αρωγός στα όνειρά τους.

Τέλος, ευχαρίστησε όλο το επιτελείο του Α.Σ. Καστοριάς καθώς και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

Πλέον οι παίκτες της ομάδας είναι ελεύθεροι και μένει να δούμε πώς διαγράφεται το μέλλον για τον Α.Σ. Καστοριάς χωρίς τη διοίκηση του Ναούμ Δίτσιου.

Δημήτρης Σ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Συνέχεια επσκέψεων Ζήση Τζηκαλάγια (φωτο+video)

Επόμενο Άρθρο

Επισκέψεις της υποψήφιας Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς Αγνής Κανδύλη (φωτο)

Τελευταία από Αθλητικά