Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Βασίλειος Δόϊκος» (φωτο)

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε  χθες,  η  χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού  Συλλόγου Καστοριάς  «Βασίλειος  Δόϊκος» στον  χώρο του  συλλόγου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος  Γρηγόρης Χωλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη  πορεία του συλλόγου κατά τα τρία πρώτα  χρόνια λειτουργίας του.

«Το 2020,  βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο  ψηλά», σημείωσε.

Ακολούθησε  η  μαέστρος  Ναταλία  Σερόβα- Χωλοπούλου  η οποία  συνεχάρη τους  χορωδούς και κυρίως τα παιδιά, για την πρόοδό τους.

Τη σκυτάλη πήρε  η παιδική χορωδία. Με την ερμηνεία της κέρδισε  επάξια τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.

Από την εκδήλωση  δεν έλλειψε  και  ο Αϊ- Βασίλης, ο οποίος   χάρισε  δώρα στους μικρούς  χορωδούς.

Κατά τη  διάρκεια της   βραδιάς , απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στη  δημοσιογράφο  και συνεργάτιδα του fonikastorias.gr  και της  εφημερίδας «Φωνή της Καστοριάς» Ελένη Ψωμαδάκη, για « την προσφορά της στον  σύλλογο  και στη δημοσιογραφία της Καστοριάς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Χωλόπουλος.

Δ.Ι.

Προηγούμενο Άρθρο

Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Ευχές Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΚΠΕ Καστοριάς η Ημερίδα «Συντήρηση, ανάδειξη, πιστοποίηση παλιών και νέων πεζοπορικών διαδρομών – μοχλός τοπικής ανάπτυξης» (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης