Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας | Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα, με τίτλο: «Διοίκηση, Οργάνωση, Τεχνολογία και Καινοτομία Εκπαιδευτικών Οργανισμών»

Το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί διακρίνεται για την ταχύτητα των αλλαγών και την πολυπλοκότητα του. Τα στελέχη τους απαιτείται να αντιλαμβάνονται, να προσαρμόζονται, να αξιοποιούν τις ευκαιρίες και να αποφεύγουν τις απειλές και τους κινδύνους αξιοποιώντας τα δυνατά τους σημεία  και περιορίζοντας τις αδυναμίες τους.

Το νέο πρόγραμμα, διάρκειας 420 ωρών, με τίτλο «Διοίκηση, Οργάνωση, Τεχνολογία και Καινοτομία Εκπαιδευτικών Οργανισμών» που παρέχεται στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αποσκοπεί στην παροχή και τον εμπλουτισμό γνώσεων, στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των στελεχών που ασχολούνται με τον Προγραμματισμό, την Οργάνωση, τη Διοίκηση και τον Έλεγχο Εκπαιδευτικών Μονάδων και Οργανισμών. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και την καινοτομία στις διαδικασίες και στις δραστηριότητες των οργανισμών, το πρόγραμμα οικοδομεί τις αναγκαίες δεξιότητες και ικανότητες για την αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία και την αύξηση της αξίας που παρέχουν τόσο οι οργανισμοί όσο και τα στελέχη. Επιπλέον, μέσα από την εκπόνηση μελετών περίπτωσης σε συνδυασμό με το προσφερόμενο θεωρητικό πλαίσιο, το πρόγραμμα συμβάλλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των στελεχών των οργανισμών και στην αποδοτικότερη χρήση των περιορισμένων πόρων τους.

Οι υποβολές αιτήσεων θα διαρκέσουν έως και τις 15 Οκτωβρίου 2021 ενώ εναρκτήρια ημέρα μαθημάτων ορίζεται η 18η Οκτωβρίου2021.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://kedivim.uowm.gr/programs/dioikisi-organosi-technologia-kai-kainotomia-ekpaideytikon-organismon/

Email Επικοινωνίας: : mng-educ@uowm.gr.

Προηγούμενο Άρθρο

Το μαράζωμα ενός πρωτοπόρου (του Ανδρέα Μήλιου*)

Επόμενο Άρθρο

Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας – Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ψηφιακό Μάρκετινγκ”

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Περιφ. Δ/νση Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας: «Προπαρασκευαστική επίσκεψη στην Πολωνία στο πλαίσιο του Διαπιστευμένου Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus+ KA1 2021 –Σχολική Εκπαίδευση”» (φωτο)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίαςπραγματοποίησε προπαρασκευαστική επίσκεψη στην πόλη Bialystokτης Πολωνίας από τις 16 έως

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τον Γ΄ κύκλο του προγράμματος επιδότησης της εργασίας 5.000 ανέργων 30 ετών και άνω, με έμφαση στις γυναίκες, σε 6 περιφέρειες

 Οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο της δράσης «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων