Kosmima24.gr: Κοσμήματα Honor Omano Natural Diamonds

Κοσμήματα Honor Omano Natural Diamonds:

Μέσα από τα γνωστά παραμύθια της Χαλιμάς γνωρίσαμε τον διάσημο Σεβάχ τον θαλασσινό που πέρασε από πολλές περιπέτειες  για να καταφέρει να αποκτήσει πλούτη!

honor_omano_diamonds (1)

Στο δεύτερο ταξίδι του ο Σεβάχ ξεμένει σε ένα μικρό νησί και για να μπορέσει να φύγει κρεμιέται από το πόδι ενός γιγάντιου και παράξενου πουλιού που ονομαζόταν Ροκ. Το πουλί τον μεταφέρει σε μια άγνωστη κοιλάδα γεμάτη από πανέμορφα διαμάντια, αλλά και αμέτρητα δηλητηριώδη φίδια. Κρυμμένος σε μια από τις φωλιές τους, συνειδητοποιεί ότι τα πουλιά Ροκ αρπάζουν με τα νύχια τους τα διαμάντια από την κοιλάδα. Στην κορυφή της, διάφοροι έμποροι τα μαζεύουν, πετώντας κομμάτια κρέας, στα οποία κολλούν απάνω τα πολύτιμα πετράδια και έπειτα τα τραβούν από ένα σκοινί. Ο Σεβάχ πιάνεται από ένα κομμάτι κρέας και θαμπωμένος από τη λάμψη των διαμαντιών καταφέρνει να τα μαζέψει ξεφεύγοντας από τους κινδύνους. Τελικά, αφού γέμισε το πουγκί του, πιάστηκε από το πόδι ενός μεγάλου αετού και επέστρεψε στην πατρίδα του…

Αν ο Σεβάχ ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ ρισκάροντας τη ζωή του για να αποκτήσει τα αγαπημένα του διαμάντια, στη σημερινή εποχή η πολυτέλεια των διαμαντιών είναι πολύ πιο προσιτή! Τώρα μπορείτε κι εσείς να πρωταγωνιστήσετε στις δικές σας «Χίλιες και μια νύχτες» και να αποκτήσετε τα διαμάντια που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από σαράντα κύματα όπως ο Σεβάχ, αρκεί να επισκεφθείτε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας την κατάλληλη επιλογή και πραγματοποιήσετε μόνο μερικά κλικ!

Πληκτρολογώντας Kosmima24.gr έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε μπροστά στη λαμπερή συλλογή κοσμημάτων Honor me φυσικά διαμάντια! Οι δημιουργοί του διάσημου brand, θέλοντας πάντα να επιφυλάσσει τις καλύτερες εκπλήξεις για το κοινό της, παρουσιάζει μέσα από το Komsima24, μία ακόμα εντυπωσιακή συλλογή κοσμημάτων για κάθε επίσημη ή όχι περίσταση, που έχετε σκοπό να εντυπωσιάσετε τα βλέμματα των άλλων…

logo_kosmima24

Στην υπέροχη σειρά από Κοσμήματα Honor Omano Natural Diamonds μπορείτε να συναντήσετε μοναδικά σχέδια σε πρωτότυπες και μοντέρνες γραμμές υπογράφοντάς τη με το όνομα Honor Omano Diamond Cult.

Μεγάλος και λαμπερός πρωταγωνιστής των κοσμημάτων της σειράς αυτής είναι τα διαμάντια! Όχι όμως στην κλασική τους επεξεργασμένη μορφή, αλλά φυσικά και αυθεντικά, όπως ακριβώς εξορύσσονται από το έδαφος! Μια τεχνοτροπία που ο επώνυμος οίκος διατηρεί ως μονοπώλιο κάνοντας τη διαφορά στο είδος!

Απολαύστε μοναδικά γυναικεία δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια ή κολιέ με κατασκευή από ασήμι και επένδυση σε χρυσό, ροζ, λευκό ή μαύρο χρωματισμό συνοδευόμενα από φυσικό διαμάντι μέσα από μοντέρνα σχέδια. Βρείτε το κόσμημα Honor Omano Diamond Cult που σας ταιριάζει και αποκτήστε το σε ακαταμάχητες τιμές αποκλειστικά από το Kosmima24.gr!

Ολοκληρώστε σήμερα την παραγγελία σας και η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή της όπου επιθυμείτε σε πολυτελή συσκευασία δώρου. Σε κάθε σας αγορά, τα κοσμήματα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας για την αυθεντικότητά τους.

Το καλύτερο δώρο για εκείνες που θέλετε να εντυπωσιάσετε!

Προηγούμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στο Ν. Καστοριάς (28/8 – 3/9)

Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήριο μήνυμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τελευταία από Uncategorized