Κυκλικός κόμβος στο φανάρι της Αντιπεριφέρειας και ανακατασκευή της οδού Ορεστείων, δύο ακόμη έργα που υπέβαλε για χρηματοδότηση ο Δήμος Καστοριάς

Δύο ακόμη έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.763.000 ευρώ, υπέβαλε για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αστικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (Β.Α.Α.), ο Δήμος Καστοριάς.

Τα συγκεκριμένα έργα αφορούν σε σημαντικές οδικές παρεμβάσεις, με το μεν ένα να έρχεται να βελτιώσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες στο κέντρο της πόλης, με την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεωφόρου Κύκνων και Διοικητηρίου (φανάρι Αντιπεριφέρειας), με προϋπολογισμό 373.000 ευρώ.

Το δεύτερο έργο, προϋπολογισμού 1.390.000 ευρώ, θα δώσειλύση στο πρόβλημα των συνθηκών ασφάλειας της Οδού Ορεστείων, περιλαμβάνοντας εργασίες ανακατασκευήςτου οδοστρώματος από τα «Ψαράδικα» έως τα Λύκεια, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και  αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων αποσκοπεί στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας σε δύο κομβικά σημεία της Καστοριάς με μεγάλη διέλευση οχημάτων και πεζώνκαι τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειάς τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Καστοριάς

(Φωτο αρχείου fonikastorias.gr)

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΟΛΥΜΠΙΟΝ 18 – 24/11

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Δ. Σ. του συλλόγου εστίασης Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα