Κοροναϊός: Νέος θάνατος στον Εχίνο – Στους 188 οι νεκροί

/

Πέντε θάνατοι σε τέσσερις μέρες – Σε καραντίνα η περιοχή

Μια γυναίκα 64 ετών από τον Εχίνο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι το τελευταίο θέμα του κοροναϊού στην Ελλάδα.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη χώρα μας από τον ιό ανέρχεται στους 188.

Στην περιοχή επιβάλλεται αυστηρή καραντίνα και περιορισμός κατ’ οίκον όλων των κατοίκων του Εχίνου για την αποφυγή της διασποράς της νόσου.

Τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν για 7 ημέρες, από σήμερα 18-06-2020 και ώρα 06:00 έως και 25-06-2020 και ώρα 06:00, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή της. Σημειώνεται ότι οι εκτεταμένοι έλεγχοι από τα κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες βάση του Επιχειρησιακού Σχεδίου «Ημέρα 0 – Ημέρα 7 – Ημέρα 14».

news.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Τροχαία δυστυχήματα: Μειώθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά 44% -Τα στοιχεία για την τελευταία 10ετία

Επόμενο Άρθρο

Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620”: Το Brevet “Γύρος του Γράμμου” ανοίγει τα φτερά του!

Τελευταία από Ελλάδα